EAN Codes vanaf €1,95 direct geleverd!

EAN Codes Google Shopping

EANSeller.nl

Bij EANseller.nl schaf je snel en voordelig EAN Codes aan. Het gebruik van EAN Codes is sinds 2017 verplicht op Google shopping. Een EAN Code is een 13 cijferige unieke code, elk verschillend product heeft zijn eigen unieke code nodig. Het voldoen aan deze vereiste is gemakkelijk met de erkende EAN Codes van EAN Seller. Bij EAN Seller koop je al een EAN Code vanaf 0,03 cent! Na de aankoop ontvang je direct de EAN Codes in je e-mail. 
Voor het gebruik van de EAN Codes van EAN Seller is verder geen registratie nodig. Je kan direct aan de slag met het verkopen van je online producten. Vragen over EAN Codes? Support@eanseller.nl
Bestel EAN Codes

De Goedkoopste Erkende EAN Codes Van Nederland

1 Erkende EAN Code

 1,95 inclusief 21% BTW

2 Erkende EAN Codes

 3,95 inclusief 21% BTW

5 Erkende EAN Codes

 5,95 inclusief 21% BTW

10 Erkende EAN Codes

 7,95 inclusief 21% BTW

15 Erkende EAN Codes

 10,00 inclusief 21% BTW

25 Erkende EAN Codes

 11,50 inclusief 21% BTW

50 Erkende EAN Codes

 14,50 inclusief 21% BTW

100 Erkende EAN Codes

 16,50 inclusief 21% BTW

250 Erkende EAN Codes

 25,00 inclusief 21% BTW

1000 Erkende EAN Codes

 40,50 inclusief 21% BTW

1500 Erkende EAN Codes

 55,00 inclusief 21% BTW

2000 Erkende EAN Codes

 65,00 inclusief 21% BTW

Voordelen van verkopen op Google Shopping

Google Shopping is een shopping platform van de zoekmachine-gigant Google. Binnen Google Shopping kan je jouw producten presenteren aan miljoenen potentiële klanten. Google Shopping is naadloos geïntegreerd met andere Google-tools, zoals Google Ads en Analytics, dit maakt het beheer van advertentiecampagnes of producten efficiënt en effectief. Voor zakelijke gebruikers is Google Shopping een waardevol hulpmiddel om hun online aanwezigheid te versterken en hun groei te stimuleren.

Toepassing EAN Codes Google Shopping

Het gebruik van EAN codes is bij het verkopen via Google Shopping verplicht sinds 2017.
Voorheen bestond deze verplichting namelijk alleen als je producten verkocht op de Engelse, Duitse of Amerikaanse markt. Sinds 2017 geldt dat dus ook in Nederland, België en meer landen. Je hoeft geen EAN nummers op Google Shopping te gebruiken als je een eigen merk verkoopt of tweedehands producten. In alle andere gevallen is het gebruik van EAN nummers wel verplicht.

Wat voor EAN code heb ik nodig voor het verkopen via Google Shopping?

Om je producten te verkopen via Google Shopping heb je een EAN (European Article Number) code nodig per uniek product. Voor het verkopen via Google Shopping heb je dus een digitaal erkende EAN code nodig, een fysieke barcode/EAN code op het product is geen vereiste. Een erkende EAN code die je nodig hebt voor Google Shopping kan je aanschaffen bij EANseller.nl. Wij werken met een niet goed geld terug garantie, oftewel de codes van EAN Seller kan je met 100% zekerheid koppelen aan Google Shopping.

Koppelen van de EAN codes bij Google Shopping?

Nadat je de EAN codes op EANSeller.nl hebt gekocht, kan je direct je de codes koppelen aan je producten op het Google Shopping platform. Gelukkig is dat een stuk makkelijker dan het klinkt. Binnen Google Shopping kan je dit probleemloos invullen. Met de combinatie tussen de snelle levering van EANseller en Google Shopping kan je jouw producten al binnen 10 minuten gekoppeld hebben. Bestel nu je EAN Codes en ga aan de slag met het verkopen van de producten.
Bestel  EAN Codes

Niet goed? Geld terug.

Mocht je binnen 30 dagen merken dat je de EAN codes niet kunt koppelen aan het product, dan krijg je het geld terug!
Erkende EAN Codes voor:
Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.