+31 6 17822860
EAN Codes vanaf €1,95 direct geleverd!

Ean Code koppelen aan product

Stap voor stap uitleg

EAN Code afbeelding

EAN Codes koppelen: stap voor stap uitleg

Mensen denken vaak dat het gebruiken van EAN codes lastig is. Hoe werkt het koppelen precies? En wat moet ik met al die nummers? Het koppelen van EAN codes is eigenlijk een heel gemakkelijk proces. Hieronder leggen we je stap voor stap uit hoe je EAN codes gebruikt. Welk online verkoopplatform je ook gebruik, bijvoorbeeld Amazon of Bol.com, het proces is vrijwel gelijk. Wat wel anders is, is het koppelen van EAN codes aan een fysiek kassasysteem. We leggen beide hieronder uit.

EAN Codes koppelen aan je producten

Veel van onze EANSellers klanten gebruiken hun EAN codes om online producten te verkopen op bijvoorbeeld Amazon, Bol of Ebay. Lees hieronder hoe je de codes precies koppelt aan deze platforms.

1. Koop erkende EAN code

Allereerst moet je het benodigde aantal EAN codes aanschaffen. Wij hebben verschillende pakketten met bijvoorbeeld 50, 500 of 5000 codes. Nadat je de codes hebt gekocht ontvang je ze direct in jouw inbox. Ze zijn dan direct klaar voor gebruik.

2. Invoeren EAN code bij verkoopplatform

Ga nu naar het verkoopplatform dat je gebruikt. Ga naar “Artikel aanbieden”. Hier kun je productinformatie invoeren, waaronder de EAN code. Verzin nooit zomaar een willekeurige EAN code, dit kan veel problemen opleveren!! Bij een erkende reseller, zoals EANseller.nl, ben je er namelijk zeker van dat jouw code uniek is.

3. Overige informatie invullen

Naast de EAN code moet er ook andere informatie bij het product worden ingevoerd. Denk bijvoorbeeld aan categorie, prijs, en de omschrijving van het product.

4. Het proces is klaar! 
Zo simpele proces van het koppelen van je EAN Code is nu klaar. Bestel nu hieronder je erkende EAN Codes van Eanseller.nl. Vragen? Stuur dan een e-mail naar support@eanseller.nl. 
Bestel nu je EAN Codes!

De Goedkoopste Erkende EAN Codes Van Nederland

1 Erkende EAN Code

 1,95 inclusief 21% BTW

2 Erkende EAN Codes

 3,95 inclusief 21% BTW

5 Erkende EAN Codes

 5,95 inclusief 21% BTW

10 Erkende EAN Codes

 7,95 inclusief 21% BTW

15 Erkende EAN Codes

 10,00 inclusief 21% BTW

25 Erkende EAN Codes

 11,50 inclusief 21% BTW

50 Erkende EAN Codes

 14,50 inclusief 21% BTW

100 Erkende EAN Codes

 16,50 inclusief 21% BTW

250 Erkende EAN Codes

 25,00 inclusief 21% BTW

1000 Erkende EAN Codes

 40,50 inclusief 21% BTW

1500 Erkende EAN Codes

 55,00 inclusief 21% BTW

2000 Erkende EAN Codes

 65,00 inclusief 21% BTW

Niet goed? Geld terug.

Mocht je binnen 30 dagen merken dat je de EAN codes niet kunt koppelen aan het product, dan krijg je het geld terug!
Erkende EAN Codes voor:
Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden.  De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.