+31 6 17822860
EAN Codes vanaf €1,95 direct geleverd!

EAN Codes voor  Ebay Kopen

Voor zowel online EAN codes als fysieke streepjescodes ben je bij EANSeller.nl aan het juiste adres. Het gebruik van EAN codes is bij het verkopen op Ebay verplicht in de EU. Ebay is een gigantisch wereldwijd platform met circa 109,4 miljoen bezoekers per maand. Dit maakt Ebay een platform met gigantische potentie voor ondernemers. Voor de registratie van je producten op Ebay heb je een erkende Europese EAN code nodig. Bij Eanseller.nl kan je al een EAN code kopen vanaf 0,03 cent per code.
De EAN codes van EANSeller kan je gemakkelijk toevoegen bij je productgegevens op Ebay. Let op, elk uniek product heeft zijn eigen EAN code nodig. Kies daarom bij het bestellen van je EAN codes voor het juiste aantal EAN codes. Bekijk hieronder het aanbod van EANSeller of stuur ons een e-mail naar Support@eanseller.nl.
Bestel EAN Codes

De Goedkoopste Erkende EAN Codes Van Nederland

1 Erkende EAN Code

 1,95 inclusief 21% BTW

2 Erkende EAN Codes

 3,95 inclusief 21% BTW

5 Erkende EAN Codes

 5,95 inclusief 21% BTW

10 Erkende EAN Codes

 7,95 inclusief 21% BTW

15 Erkende EAN Codes

 10,00 inclusief 21% BTW

25 Erkende EAN Codes

 11,50 inclusief 21% BTW

50 Erkende EAN Codes

 14,50 inclusief 21% BTW

100 Erkende EAN Codes

 16,50 inclusief 21% BTW

250 Erkende EAN Codes

 25,00 inclusief 21% BTW

1000 Erkende EAN Codes

 40,50 inclusief 21% BTW

1500 Erkende EAN Codes

 55,00 inclusief 21% BTW

2000 Erkende EAN Codes

 65,00 inclusief 21% BTW

Toepassing van EAN codes op Ebay

Wat voor EAN code heb ik nodig voor het verkopen via Ebay?
Voor het verkopen van producten via Ebay heb je een EAN (European Article Number) code nodig per uniek product. Voor de verkoop via Ebay heb je een digitale erkende EAN code nodig. Een erkende EAN code die te gebruiken is op Ebay kan je aanschaffen bij EANseller.nl. Wij werken met een niet goed geld terug garantie, oftewel de codes kan je met 100% zekerheid koppelen aan Ebay. Voor het verkopen van producten op Ebay heb je geen fysieke code nodig.

Voordelen van het verkopen via Ebay?
Een samenwerking met Ebay kent een groot aantal voordelen. Ebay heeft een gigantisch bereik met dagelijks veel bezoekers, hierdoor komen producten met EAN codes al snel onder de aandacht bij een groot publiek. Ook is Ebay een platform dat open staat voor diverse soorten producten, zo kunnen er eerste maar ook tweedehands producten verkocht worden. Ebay staat ook bekend om zijn gunstige voorwaarden richting verkopers toe (3% tot 7%). Concurrerende platformen zoals bol.com hebben veel hoge commissies op de verkopen die je als bedrijf realiseert. Ebay biedt ook flexibele mogelijkheden aan voor de vorm van de verkoop, zo kan je ervoor kiezen om een product te verkopen tegen een vaste prijs of via een veiling.

Koppelen van de EAN codes bij Ebay?
Nadat je de EAN codes op EANSeller.nl hebt gekocht, kan je direct je de codes koppelen aan je producten op het eBay platform. Gelukkig is dat een stuk makkelijker dan het klinkt. Op eBay kun je dit namelijk probleemloos invullen. Op het verkoopplatform van eBay verwijst men naar ‘Product-ID’s’ in plaats van EAN codes. Op de plek waar je de product ID moet invullen kun je dus de unieke EAN code invullen. Dit proces kan je binnen een aantal minuten afronden, in combinatie met de snelle levering van Eanseller kan je binnen 10 minuten al je producten online hebben bij Ebay.

Niet goed? Geld terug.

Mocht je binnen 30 dagen merken dat je de EAN codes niet kunt koppelen aan het product, dan krijg je het geld terug!
Erkende EAN Codes voor:
Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden.  De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.