EAN Codes vanaf €1,95 direct geleverd!

Wat is een EAN Code?

Alles wat je moet weten over EAN Codes in 1 blog!

Inhoudsopgave
Primary Item (H2)

Wat is een EAN Code?

Een EAN-code, wat staat voor European Article Number, is een uniek nummer die wordt gebruikt om producten van elkaar te onderscheiden.  Een EAN Code bestaat uit een reeks van 13 cijfers,  hoewel er ook varianten zijn met 8 of 14 cijfers.  Een synoniem voor een EAN Code kan overigens ook EAN Nummer of EAN Barcode zijn.

In dit blog lees je waarom EAN Codes belangrijk zijn voor ondernemers, hoe je EAN Codes gebruikt en tot slot hoe je aan een erkende EAN Code komt.

Waarom zijn EAN Codes belangrijk?

EAN-codes zijn belangrijk omdat ze zorgen voor een efficiënt beheer van producten in de detailhandel en de logistiek. Elke partij werkt met een gestandaardiseerde manier om producten te identificeren, waardoor inventarisbeheer, traceerbaarheid en het afrekenproces bij de kassa worden vergemakkelijkt. Voor beginnende ondernemers zijn EAN Codes belangrijk om te kunnen verkopen op grote verkoop platformen zoals Bol.comAmazon, Ebay en Fonq. Zonder EAN Codes is het niet mogelijk om je producten te verkopen op deze platformen.

Hoe gebruik je EAN Codes?

EAN Codes zijn gemakkelijk te gebruiken. Na het ontvangen van je EAN Code kan je direct aan de slag met het koppelen van de EAN Codes aan je producten. Let op: dat elk uniek product zijn eigen code nodig heeft. Kleur, maat, materiaal en editie zijn zaken die een product uniek maken.

In de hedendaagse moderne wereld van e-commerce kan de EAN Code een digitale en fysieke functie hebben. Namelijk door de EAN Codes te gebruiken voor een overzichtelijke omgeving in Bol.com en Amazon, maar ook om fysieke barcodes mee te maken. Een combinatie van beide is uiteraard ook mogelijk, maar niet in elke situatie vereist.
Tip: Lees meer over het maken van gratis EAN Barcodes in dit blog.

Hoe kom ik aan een EAN Code?

De EAN Codes zijn gemakkelijk en betrouwbaar te bestellen in de webshop van EANSeller.nl vanaf 0,03 cent per EAN Code. De kosten voor het aanschaffen van een EAN Code is eenmalig. Zorg ervoor dat je de juiste hoeveelheid EAN Codes kiest. Na de aankoop van de EAN codes kan je direct aan de slag, de EAN codes ontvang je binnen 5 minuten in je mailbox.
Tip: Lees vooral ook ons blog over het stap voor stap koppelen van EAN Codes.

Wat kost een EAN Code?

De kosten voor het aanschaffen van EAN Codes kan variëren.Sommige leveranciers bieden eenmalige aankoopopties voor een vast bedrag per code, terwijl andere mogelijk jaarlijkse vergoedingen hanteren voor toegang tot een reeks codes of aanvullende diensten. Bij het aanschaffen van de EAN Codes is het belangrijk om het benodigde aantal EAN Codes in gedachten te houden.
Let op: de hoeveelheid codes dat je nodig hebt hangt af van het aantal unieke producten dat je beschikbaar heeft. Uniek is bijvoorbeeld een specifieke maat, kleur of textuur. Verkoop je bijvoorbeeld een jurk in 4 kleuren en 3 maten, dan heb je in het totaal 12 EAN codes nodig.
Bij EANSeller zijn er geen terugkerende kosten bij het aanschaffen van de EAN Codes. De kosten voor de codes zijn er als volgt uit:

Kosten tabel EAN Codes

1 Erkende EAN Code €1,95
2 Erkende EAN Codes €3,95
3 Erkende EAN Codes €4,95
5 Erkende EAN Codes €5,95
10 Erkende EAN Codes €7,95
15 Erkende EAN Codes €10,00
25 Erkende EAN Codes €11,50
50 Erkende EAN Codes €14,50
100 Erkende EAN Codes €16,50
250 Erkende EAN Codes €25,00
1000 Erkende EAN Codes €40,50
2000 Erkende EAN Codes €65,00
Bestel hier je EAN Codes!

Niet goed? Geld terug.

Mocht je binnen 30 dagen merken dat je de EAN codes niet kunt koppelen aan het product, dan krijg je het geld terug!
Erkende EAN Codes voor:
Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.Copyright ©️ 2024 Eanseller.nl
Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven.

EANseller.nl is geen officiële verkoop kanaal/distributeur van EAN- of UPC codes, er is een risico dat sommige codes al in gebruik zijn.
De eindgebruiker is ten alle tijden verantwoordelijk en kan eventueel schade niet verhalen op de verkopende partij zoals beschreven op de algemene voorwaarden. De gegevens en de inhoud zijn auteursrechtelijk beschermd. Alle genoemde merknamen zijn geregistreerde handelsmerken of eigendom van de betreffende bedrijven en worden alleen gebruikt om het product te beschrijven. Prijswijzigingen en typefouten zijn onder voorbehoud, alle prijzen zijn inclusief BTW.